Klinika Medycyny Estetycznej Dr PARDA

Gruszek i Jabłuszek 7,
05-502 Piaseczno
517535878
5/5 na 9 recenzji
Jakość obsługi:
Brak opinii
Jakość świadczonych usług:
Brak opinii
Firma godna polecenia:
Brak opinii

Opis firmy

Obecna na rynku medycznym od kilku lat Klinika Medycyny Estetycznej Warszawa Dr Parda to placówka, która specjalizuje się w zabiegach medycyny estetycznej. 
 
W jej ofercie znajdują się jednak także zabiegi z dziedziny dermatologii (leczenie rumienia Warszawa) oraz ginekologii estetycznej, a także profesjonalne poradnictwo w zakresie psychiatrii dla dorosłych oraz psychodietetyki. Klinika proponuje również szkolenia dla lekarzy, które pozwalają im poszerzyć wiedzę oraz znacząco zwiększyć kwalifikacje.

Tagi

#

Poznaj opinie o firmie
Klinika Medycyny Estetycznej Dr PARDA

Autor: info@nemesis.com.pl
*.*.*.193
data: 2019-07-18 07:31:09
Ocena:

To miejsce gdzie czuje sie bezpiecznie i spokojnie - klinika godna zaufania.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: maja@o2.pl
*.*.*.56
data: 2019-05-24 09:10:11
Ocena:

bylam na zabiegu liposukcji nieinwazyjnej efekt zaraz po zabiegu - polecam Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: janusz@nemesis.com.pl
*.*.*.21
data: 2019-05-21 12:01:52
Ocena:


Super, polecam klinikę Medycyna estetyczna Dr Prada, szybki zabieg, wszystko w porzadku.
Bardzo miła obsuga. POLECAM

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: ewa@onet.pl
*.*.*.86
data: 2019-05-21 12:00:30
Ocena:

Polecam gorąco klinikę KLINIKA DR PARDA - MEDYCYNA ESTETYCZNA. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo duży wybór sprzętów dopasowany do każdego rodzaju problemów. Szczególnie polecam mój ulubiony zabieg ICOONE, na który uczęszczam systematycznie.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: mikka78@nemesis.com.pl
*.*.*.192
data: 2019-05-21 08:56:42
Ocena:

Klinika jest poza Warszawą, monza sie zrelaksować poza zgiełkeim centrum. Bardzo dobra jakoś usług.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: ania_wolan@nemesis.com.pl
*.*.*.23
data: 2019-05-21 08:55:24
Ocena:


Polecam !

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: anita@nemesis.com.pl
*.*.*.123
data: 2019-03-27 13:31:46
Ocena:

Dr Barbara Parda pomogła mi cieszyć się pięknym ciałem. Dzięki jej profesjonalnym zabiegom, w końcu pozbyłam się uciążliwych dla mnie kompleksów. Pani dr Parda to bardzo ciepła i życzliwa osoba. Stara się sprostać każdemu problemowi jaki posiada pacjent. Zabiegi są przeprowadzane w sterylnych warunkach. Efekty naprawdę szybkie i zadowalające. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: ania@o2.pl
*.*.*.4
data: 2019-03-06 08:24:21
Ocena:

Polecam medycyne estetyczną w Klinika Dr Parda - jestem bardzo zadowolona z zabiegu korekcji chomiczych policzków.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Autor: biuro@nemesis.com.pl
*.*.*.12
data: 2019-03-05 08:22:17
Ocena:

Medycyna estetyczna Dr Prada jest to rewelacyjna placówka medycyny estetycznej. Osocze bogatopłytkowe na włosy działa cuda. Po przeprowadzeniu profesjonalnego zabiegu moje włosy są zdrowsze, piękniejsze, a co najważniejsze zagęszczone. Mam takie włosy o jakich zawsze marzyłam. Bardzo polecam.

komentarz autoryzowany linkiem z maila

Polecamy

Najnowsze artykuły

Ogólnie o skupie aut
Zmiana felg w aucie
Pielęgnacja felg aluminiowych
Skupowanie metali
Sprzedaj swoje złoto
Opakowania Big Bag
czytaj wiecej

Najnowsze opinie