Znajdź Firmę
posiadamy 94 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 55 opinii
poznaj
opinie o firmie

Centrum.meble.pl

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Langiewicza 33, 35-021

e-mail: pol@interia.pl
strona: http://www.centrum.meble.pl/

Liczba wyszukiwań: 415, ostatnio odwiedzony dnia: 24/02/2018
średnia ocena
5/5
na podstawie 5 opinii

Centrum.meble.pl zajmuje się sprzedażą wysokiej jakości płyt meblowych, frontów, obrzeży, laminatów, sklejek, blatów, fornirów i innych produktów do budowy mebli czy akcesoriów stolarskich. Są one polecane zarówno dla osób indywidualnych, jak i fabryk. Centrum.meble.pl to sklep online, który należy do firmy Meble.pl. Znajduje się ona w Rzeszowie, jak i posiada kilka oddziałów w innych miastach. Można w nich bezpłatnie odbierać zamówienia, jak i są one dostarczane kurierem w wyznaczone miejsce.

poznaj

opinie o Centrum.meble.pl

autor: matt.devil@************** 2017-05-12 21:49:21
ip: *.***.***.**.65

zamawiałem kuchnie na wymiar - wycena firmy robiącej meble 23 tyś, cena z konfiguracja centrum.meble.pl 7 tyś Ocena 5 !!!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: info@************** 2017-05-13 11:54:48
ip: *.***.***.**1.7

jak wyzej - świetne ceny na meble z konfiguratora

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: marek@************** 2017-06-13 20:36:32
ip: **.***.**9.2

konfigurator mebli - super ! coś czego nigdzie nie widziałem - meble idealnie zrobione - tylko poskrecać. Taniej niz w ikea a duzo lepsze !

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: teodor.zieba@************** 2017-06-13 21:09:07
ip: ***.***.***.**.42

Potrzebuję opinie o zamawianiu mebli na wymiar z konfiguratora. Czy wszystko jest dobrze spasowane ? czy jak zamówie wymiar to bedzie tak jak w konfiguratorze/. Gdzie można zobaczyć jak wycianają meble ? czy to ręcznie tną ? Ceny widze sa naprawde niskie ale czy to jest tak jak pisza ?

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: biuro@************** 2017-10-19 07:57:48
ip: **.***.***.**.34

konfigurator mebli na wymiar to coś wspaniałego !

komentarz autoryzowany linkiem z maila
dodaj swoją opinie
Ostatnie
Komentarze
09.02.2018

" OK!"

02.01.2018

" https://www.resmar.pl/ -..."

25.12.2017

" fachowcy - polecam "

15.12.2017

"Polecam"

18.11.2017

" Wypadki i kolizje, do..."

08.11.2017

" Usługi realizowane szybko i..."

19.10.2017

"http://www.reasgarden.pl/produkt/1150-kominek_m..."

19.10.2017

" Fachowy masaż w..."

19.10.2017

" Wycena nieruchomosci OK "

19.10.2017

" Primadent to bardzo fajne..."

StolArts
Rzeszów
Armii Krajowej 4A
35-307

Klima-Expert Sp. z o.o.
Rzeszów
Budziwojska 392 A
35-317

ST-Tower - Developer Szklane Tarasy
Rzeszów
Fabryczna 4
35-311

Okna Solo
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105

ZESPÓŁ MUZYCZNY BRILLANT
Rzeszów
Kilińskiego 2
35-005

Fizjo Effect
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Lemar
Rzeszów
Al. Gen. L.Okulickiego 16
35-206

Zakład Tworzyw Sztucznych Lemar
Rzeszów
Okulickiego 16
35-206

Przeglądasz opinie o firmie Centrum.meble.pl. Firma posiada 5 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Centrum.meble.pl wynosi Wiarygodny. Siedziba Centrum.meble.pl zlokalizowana jest w Rzeszów Langiewicza 33 35-021 Data dodania: 2017-05-11