Znajdź Firmę
posiadamy 115 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 174 opinii
poznaj
opinie o firmie

CONCORDIA

województwo: pomorskie
adres: Gdynia Witomińska, 81 -311

strona: http://www.pogrzebyconcordia.pl/

Liczba wyszukiwań: 661, ostatnio odwiedzony dnia: 18/12/2018
średnia ocena
4.5/5
na podstawie 5 opinii

CONCORDIA to firma, która świadczy usługi pogrzebowe. Firma powstała w roku 1991. Zajmuje się organizacją ceremonii pogrzebowych. W tym celu zatrudniany jest doświadczony personel, który cechuje się nie tylko profesjonalizmem ale także empatią. W ofercie zakładu pogrzebowego znajduje się transport zmarłych, usługi cmentarne, oprawa muzyczna pogrzebu, jak również posiłek po pogrzebie. Firma organizuje pogrzeby chrześcijańskie, świeckie oraz wojskowe.

poznaj

opinie o CONCORDIA

autor: mufinkao@********* 2017-11-08 11:23:22
ip: **.***.***.**247

Usługi realizowane szybko i profesjonalnie . W tak trudnych dla rodzin chwilach pracownicy są pomocni w kazdej kwestii .Uroczystości na cmentarzu piękne Dziękuję bardzo za pomoc E.Pilarska

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: CONCORDIA - Zostaw komentarz 2018-06-17 02:08:46
ip: **.***.***.**102

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie CONCORDIA? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: wisniewskik55@***** 2018-08-02 14:31:45
ip: ***.***.***.**120

01-07-2018r. pochowałem matkę. Firma Concordia w tych trudnych chwilach była dla mnie bardzo pomocna, Ich profesjonalizm jest pełen podziwu Za wszystko pięknie dziękuje.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: yoy21@********** 2018-08-04 20:51:17
ip: **.***.***.**.63

Pochowałem nagle zmarłą moją siostrę .Firma Concordia pomogła mi w tych trudnych chwilach , wykazała się pełnym profesjonalizmem. Dziękuję

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: Katarzynazblewska@***** 2018-12-11 20:01:11
ip: **.***.***.**197

Polecam usługi Firmy z uwagi na profesjonalizm i pełne zaangażowanie tak potrzebne w chwili żałoby. Podczas planowania całego pogrzebu można być pewnym, że zostaniecie pokierowani punkt po punkcie i firma spełni wszelkie prośby. Organizacja oraz cały przebieg ceremonii przewyższył moje oczekiwania. Wszystko zastało dopilnowane i przebiegło w spokojnej w godnej do tego momentu atmosferze tj. z należytym szacunkiem, oprawą muzyczną , mistrzem ceremonii. Bardzo polecam zakład pogrzebowy.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
02.10.2018

" OK "

16.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

21.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

15.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

18.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

16.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

15.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

Przeglądasz opinie o firmie CONCORDIA. Firma posiada 5 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena CONCORDIA wynosi Wiarygodny. Siedziba CONCORDIA zlokalizowana jest w Gdynia Witomińska 81 -311 Data dodania: 2017-05-12