Znajdź Firmę
posiadamy 130 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 279 opinii
poznaj
opinie o firmie

CONCORDIA

województwo: pomorskie
adres: Gdynia Witomińska, 81 -311

strona: http://www.pogrzebyconcordia.pl/

Liczba wyszukiwań: 1159, ostatnio odwiedzony dnia: 23/08/2019
średnia ocena
4.7/5
na podstawie 10 opinii

CONCORDIA to firma, która świadczy usługi pogrzebowe. Firma powstała w roku 1991. Zajmuje się organizacją ceremonii pogrzebowych. W tym celu zatrudniany jest doświadczony personel, który cechuje się nie tylko profesjonalizmem ale także empatią. W ofercie zakładu pogrzebowego znajduje się transport zmarłych, usługi cmentarne, oprawa muzyczna pogrzebu, jak również posiłek po pogrzebie. Firma organizuje pogrzeby chrześcijańskie, świeckie oraz wojskowe.

poznaj

opinie o CONCORDIA

autor: mufinkao@********* 2017-11-08 11:23:22
ip: **.***.***.**247

Usługi realizowane szybko i profesjonalnie . W tak trudnych dla rodzin chwilach pracownicy są pomocni w kazdej kwestii .Uroczystości na cmentarzu piękne Dziękuję bardzo za pomoc E.Pilarska

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: CONCORDIA - Zostaw komentarz 2018-06-17 02:08:46
ip: **.***.***.**102

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie CONCORDIA? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: wisniewskik55@***** 2018-08-02 14:31:45
ip: ***.***.***.**120

01-07-2018r. pochowałem matkę. Firma Concordia w tych trudnych chwilach była dla mnie bardzo pomocna, Ich profesjonalizm jest pełen podziwu Za wszystko pięknie dziękuje.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: yoy21@********** 2018-08-04 20:51:17
ip: **.***.***.**.63

Pochowałem nagle zmarłą moją siostrę .Firma Concordia pomogła mi w tych trudnych chwilach , wykazała się pełnym profesjonalizmem. Dziękuję

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: Katarzynazblewska@***** 2018-12-11 20:01:11
ip: **.***.***.**197

Polecam usługi Firmy z uwagi na profesjonalizm i pełne zaangażowanie tak potrzebne w chwili żałoby. Podczas planowania całego pogrzebu można być pewnym, że zostaniecie pokierowani punkt po punkcie i firma spełni wszelkie prośby. Organizacja oraz cały przebieg ceremonii przewyższył moje oczekiwania. Wszystko zastało dopilnowane i przebiegło w spokojnej w godnej do tego momentu atmosferze tj. z należytym szacunkiem, oprawą muzyczną , mistrzem ceremonii. Bardzo polecam zakład pogrzebowy.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: ania@************** 2019-03-05 09:36:22
ip: **.***.***.**.10

CONCORDIA oferuje usługi realizowane szybko i profesjonalnie. Służą pomocą w tych trudnych chwilach. Uroczystość była bardzo pięknie zorganizowana. Dziękuje za wszystko. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: 51Mariusz@***** 2019-05-01 20:08:28
ip: **.***.***.**192

Z całego serca dziękuję za profesjonalna pomoc, organizacje i opraw pogrzebu Mamy. Od A do Z można polegać na Firmie P. Jarosława Maciejki, o czym przekonałem się po raz kolejny. W tych tak trudnych chwilach, otrzymałem nieocenioną i wszechstronną pomoc oraz ogromne osobiste zaangażowanie. Firma Concordia jest w 100 % godna polecenia. Dziękuję serdecznie ! Syn Alicji S. Mariusz S. (mężczyzna, pow. 60 lat)

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: maria.smyk@***** 2019-05-23 08:11:25
ip: *.***.***.**.90

Dziękuję za profesjonalizm w tak trudnej chwili dla rodziny, pomoc i duże zaangażowanie w organizacji i załatwieniu spraw formalnych związanych z pochówkiem. Za sprawną organizację i pomoc zarówno właściciela, jak i każdego pracownika firmy, na każdym etapie ceremonii pogrzebowej. Z przekonaniem polecam Waszą firmę. Serdecznie dziękuję.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: Bozenapiekna@********* 2019-07-10 16:18:38
ip: **.***.***.**.59

Zdecydowanie polecam usługi firmy Concordia. W tak trudnych chwilach pan Jarosław Maciejka wykazuje pełen profesjonalizm w organizacji ceremonii i wszystkich spraw z tym związanych. Wykazuje ogromne zaangażowanie i pomoc w najdrobniejszych szczegółach. Podczas rozmowy bardzo miła i ciepła atmosfera co jest ważne w tak trudnych chwilach. Panowie z obsługi są niezwykle pomocni i wykazujà pełen szacunek i powagę podczas uroczystości pogrzebowej. Wszystko zorganizowane z wyczuciem i na wysokim poziomie . Z pełnym przekonaniem polecam firmę Concordia i składam ogromne podzièkowania wraz z rodziną.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: krystyna@*********** 2019-08-23 09:05:06
ip: *.***.***.**.99

Bardzo polecam usługi firmy Concordia. Fachowość na każdym kroku w organizacji uroczystości. Pan Jarosław jest empatyczny. W rozmowie stworzył atmosferę łagodzącą ciężkie chwile dla mnie i syna. Doradzał i podpowiadał właściwe rozwiązania. Panowie z obsługi wzorowo i godnie wykonywali swoje powinności z szacunkiem dla Zmarłego i rodziny. Uśmiechnięci, pomocni, a jednocześnie nie narzucający się. Organizacja w całości bardzo dobra i tak potrzebne rodzinie w tych trudnych chwilach. Za co z całego serca dziękuję. Zdecydowanie polecam usługi firmy Concordia.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
22.08.2019

"polecam !"

10.07.2019

" Tanio, szybko i wysokiej..."

29.06.2019

"Dzień dobry czy mozna prosić o opinięo..."

18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

Przeglądasz opinie o firmie CONCORDIA. Firma posiada 10 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena CONCORDIA wynosi Wiarygodny. Siedziba CONCORDIA zlokalizowana jest w Gdynia Witomińska 81 -311 Data dodania: 2017-05-12