Znajdź Firmę
posiadamy 128 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 258 opinii
poznaj
opinie o firmie

Gasconcept

województwo: mazowieckie
adres: Płońsk Składowa 13, 09-100

strona: http://www.gasconcept.com/

Liczba wyszukiwań: 478, ostatnio odwiedzony dnia: 17/06/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 6 opinii

Gasconcept to firma, która specjalizuje się przede wszystkim w sprzedaż urządzeń przeznaczonych do instalacji gazu ziemnego, płynnego, CNG, LPG. Oferta Gasconcept to między innymi parownice, parowniki LPG, filtry do LPG, akcesoria gazowe, szafki gazowe, uszczelki, zbiorniki LPG, zawory kulowe, reduktory ALFA i wiele innych urządzeń. Gasconcept zawsze zapewnia klientom profesjonalne doradztwo techniczne przy zakupie poszczególnych urządzeń. Firma oferuje też serwis gwarancyjny oraz pogwarancyjny sprzętów.

poznaj

opinie o Gasconcept

autor: Gasconcept - Zostaw komentarz 2018-06-19 05:03:13
ip: **.***.***.**249

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Gasconcept? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: darek90@*************** 2019-06-04 13:12:59
ip: **.***.***.**.65

Właśnie minęło pół roku od założenia instalacji BRC w mojej audi a4b5 i muszę przyznać że wstępnie po odbiorze stwierdziłem że wszystko jest poprawnie gdyż nie orientowałem się w temacie instalacji LPG. Z biegiem czasu zacząłem się przyglądać jak jest wykonana instalacja LPG w samochodach moich znajomych i nie tylko i z jakimi borykają się problemami z nią zwiazanymi. Teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć i podziękować Gasconcept za fachowy montaż nie tylko pod względem technicznym ale i estetycznym. Wszystko zamontowane jest tak jak by wychodziło z fabryki. Nic nie odstaje nic nie wisi i wygodny dostęp do poszczególnych elementów instalacji. Faktem jest że dbam o auto i zdaje sobie sprawę że żeby LPG nie sprawiało problemów inne podzespoły typu świece przewody cewka itp muszą też być sprawne więc być może to też ma wpływ na to że u mnie wszystko gra. Piątka jak najbardziej zasłużona. pozdrawiam!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: rafał.zabek@***** 2019-06-04 13:15:16
ip: **.***.***.**.32

Gasconcept to super firma, warta polecenia !!! Jestem ich klientem od ponad 2 lat i od początku (przed montażem) do teraz (choć już po gwarancji) dbają o klienta i są godni zaufania. Na starcie, dołożyli starań aby znaleźć i wpasować do mojego V8 jak największą butlę tj. 95L co dało zasięg większy niż na benzynie. Przez 2 lata instalacja chodziła bezproblemowo i auto dawało super frajdę z jazdy. Tuż po upływie gwarancji pojawiły się pewne problemy, z którymi również mnie nie zostawili samego. Uważam, że sprawę załatwili WZOROWO. To pokazuje, że naprawdę zależy im na długoterminowym zadowoleniu klienta. Sympatyczna i rzeczowa Pani koordynuje z biura pracą mechaników i serwisantów. Pan umie wysłuchać klientów i skutecznie rozwiązuje problemy.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: miszkuuu@***** 2019-06-04 14:26:25
ip: **.***.***.**.66

Zakupiłem urządzenia do gazu ziemnego jestem bardzo zadowolony w to w jaki sposób zostałem potraktowany. Dostałem rabat, obsługa bardzo miła i kompleksowe doradztwo, które otrzymałem od nich jest na bardzo wysokim pozimie. Pomogło mi to w wyborze urządzenia nad którym sie zastanawiałem od wielu meisiecy. Miałem jednak dylemat na ktore sie zdecydowac. W porównaniu z innymi firmami Gasoncept ma usługi naprawdę wysokiej jakości, oferują oni usługi instalacji itp. Polecam serdecznie wszystkim tym ktorzy mają wątpliwości. Jeśli chodzi o urządzenia ktore miałem okazję kupić od tej firmy to klasa sama w sobie swietna jakosc produktu i cena. Wiem ze inne firmy maja wieksze ceny a jesli nizsze to slabj jakosci produkty tu jest wszystko OK:)

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: tomasz.adamiak@*********** 2019-06-04 14:48:57
ip: **.***.***.**.21

Polecam firmę GASCONCEPT! swietna jakosc w polaczeniu z ceną. Firma godna uwagi jesli ktos rozważa zakup urządzeń do isntalacji gazowej.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: rafał@***** 2019-06-05 11:50:15
ip: *.***.***.**6.9

Serdecznie polecam firmę Gasconcept. Zakupiłem od nich zestawy przyłączeniowe do instalacji przydomowych. Świetna obsługa klienta, kompleksowe doradztwo w sprawie urządzeń, dobry kontakt telefoniczny oraz emailowy z firmą. Urządzenia są wykonane z bardzo wysokiej jakości materiałów. Serdecznie polecam,

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

Przeglądasz opinie o firmie Gasconcept. Firma posiada 6 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Gasconcept wynosi Wiarygodny. Siedziba Gasconcept zlokalizowana jest w Płońsk Składowa 13 09-100 Data dodania: 2017-05-11