Znajdź Firmę
posiadamy 128 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 228 opinii
poznaj
opinie o firmie

Italia Style - Komody

województwo: dolnośląskie
adres: Ząbkowice Śląskie Wrocławska 42, 57-200

strona: https://www.italiastyle.pl/

Liczba wyszukiwań: 746, ostatnio odwiedzony dnia: 20/05/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 8 opinii

Italiastyle.pl to sklep internetowy oferujący szeroki wybór nowoczesnych mebli włoskich. Są to najwyższej jakości meble, które można z powodzeniem zastosować w aranżacji wielu różnych wnętrz. W ofercie Italiastyle.pl dostępne są między innymi fotele, sofy. łóżka, szafy, krzesła, stoły i wiele innych mebli. TO również designerskie dodatki i akcesoria do aranżacji wnętrz. Italiastyle.pl to włoska jakość i modny design. To meble dla nawet najbardziej wymagających użytkowników.
 
Italiastyle.pl to nowoczesny serwis, który oferuje nam przepiękne i niezwykle funkcjonalne włoskie meble i dodatki. Wszystkie z proponowanych przez serwis elementy wyposażenia to produkty najwyższej jakości, które powstały dzięki niebanalnym pomysłom, uznanych w branży, włoskich projektantów. 
 
Oferta sklepu internetowego skierowana jest do wszystkich miłośników niebanalnego designu, a także najwyższej jakości mebli wykonanych z najlepszych surowców, tworzyw i materiałów. Znajdziemy tu zarówno dodatki w postaci luster, zegarów, dekoracji czy dywanów, jak i tradycyjne meble do aranżacji mieszkań i przestrzeni publicznych. Oczywiście w przypadku wzornictwa włoskiego niewiele jest tradycji. Znakomita większość tych projektów to wysoce estetyczne meble wykonane z niezwykłą dbałością i detale. To także szalenie stylowe produkty, dzięki którym efektownie uda nam się urządzić dosłownie każde wnętrze. Od minimalistycznego i skandynawskiego rozpoczynając, na awangardowych i futurystycznych kończąc. 
 
W ofercie sklepu Italiastyle.pl znajdziemy produkty jak: szafy, komody oraz szafki nocne, przy pomocy których z łatwością zaaranżujemy dobrze zorganizowaną przestrzeń pełną praktycznych schowków i szuflad. Serwis to także miejsce, gdzie znajdziemy wiele ław i stolików, które posłużą do przygotowania wystroju jadalni, salonu czy też kuchni. Bez względu na to, jakich mebli szukamy, z pewnością znajdziemy je w ofercie Italiastyle.pl. Serwis udostępnia nam też garść porad i inspiracji, które z pewnością przydadzą się podczas urządzania nowego domu czy mieszkania. 
 
Asortyment sklepu Italiastyle.pl jest regularnie uzupełniany o nowe, designerskie i szalenie stylowe propozycje mebli i dodatków. Dlatego też warto na bieżąco śledzić ofertę serwisu i być na bieżąco z wszystkimi nowinkami z branży meblarskiej. Meble i dodatki proponowane przez sklep Italiastyle.pl to produkty na każdą kieszeń. Dzięki temu każdy z nas może pozwolić sobie na oryginalną meblową perełkę, pochodzącą od włoskiego projektanta. 

poznaj

opinie o Italia Style - Komody

autor: majk@************** 2017-06-27 17:47:12
ip: **.***.***.**.56

meble włoskie

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: kasia@************** 2017-07-03 20:04:14
ip: **.***.***.**.32

bardzo miły kontakt - mebe naprawdę piekne. zupełnie inne do tego co mozna kupić w marketach typu ikea czy agata meble

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: majk@************** 2017-07-19 08:21:56
ip: **.***.***.**.27

W małych wnętrzach lub pokojach gościnnych przydają się jednoosobowe sofy, które nie zajmują dużo miejsca a odznaczają się dużą funkcjonalnością. Występują one zazwyczaj w wariantach. Pierwszy to sofa składana, która w dzień może być po prostu fotelem i tworzyć kompozycję z innymi meblami. Posiada ona pojemnik na pościel, który nie jest zapewne zbyt duży, ale powinien pomieścić pojedynczą kołdrę i poduszkę. Druga opcja to sofa w kształcie łóżka, stylizowana nieraz na szezlong. Ma ona tradycyjny styl lub postawiona jest na eleganckich nóżkach. Za pomocą specjalnego uchwytu jej powierzchnia podnosi się do góry odsłaniając schowek na pościel. Wybór sofy jednoosobowej jest wyjątkowo trudny, gdy nie mamy jasno określonych preferencji co do jej stylu i kształtu. Producenci mebli oferują duży wybór tych przydatnych elementów wystroju wnętrz. Wyglądają one klasycznie, jak i nowocześnie. Obite są miękkimi w dotyku materiałami lub tymi bardziej ozdobnymi tkaninami, które czynią z nich ozdoby pokojów. Nie muszą być używane jako powierzchnie do spania, ale do wypoczynku, relaksu z książką. Łączone są z drewnem lub kutymi elementami. Często dodawane są do nich ozdobne poduszki różnej wielkości. Sofy jednoosobowe to dobre rozwiązanie do pokojów dziecięcych lub młodzieżowych, gdzie nie chcemy zabierać miejsca na zabawę lub hobby najmłodszym członkom rodziny i oszczędzamy miejsce do wykorzystania go w bardziej kreatywny sposób. Co więcej niekiedy pokoje są tak małe, że używamy takich praktycznych rozwiązań jak sofy jednoosobowe do zagospodarowania ich przestrzeni. Nie muszą one wcale wyglądać masywnie i niezgrabnie. Dostępne są w wielu nowoczesnych wariantach, które spodobają się ich ich użytkownikom oraz zaskoczą gości wygodą i praktycznym zastosowaniem takiej sofy.

komentarz nie potwierdzony linkiem z maila
autor: Italia Style - Zostaw komentarz 2018-06-17 14:06:52
ip: **.***.***.**243

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Italia Style? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: mmm@***** 2019-02-27 09:16:28
ip: ***.***.***.**145

Mam komodę od Italia Style i jestem bardzo zadowolona. Funkcjonalna i pojemna. Polecam.~!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: karolina@***** 2019-02-27 09:19:14
ip: **.***.***.**.44

Italia Style ma wielki wybór mebli i są one najwyższej jakości. Ja kupowałam cały zestaw do sypialni, czyli łóżko, szafę i komody i są piękne.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: damian84@***** 2019-03-07 12:02:10
ip: *.***.***.**6.3

Polecam meble włoskie italia style , bardzo pojemne i stylowe.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: tomasz.krukk@*********** 2019-04-10 10:55:46
ip: **.***.***.**.21

Zakupiłem do swojego domu 2 komody od Italia Style. Produkty zgadzają się w rzeczywistości ze zdjęciami na stronie internetowej. Bardzo wysoka jakość wykonania, szybka dostawa. Jestem zadowolony polecam.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

"Bardzo polecam trenera rozwoju osobistego jakim..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

05.03.2019

"Strona internetowa www.ranking-foteliki.pl to..."

05.03.2019

"Serwis medyczny oraz sklep internetowy iMeso to..."

Przeglądasz opinie o firmie Italia Style - Komody . Firma posiada 8 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Italia Style - Komody wynosi Wiarygodny. Siedziba Italia Style - Komody zlokalizowana jest w Ząbkowice Śląskie Wrocławska 42 57-200 Data dodania: 2017-05-11