Znajdź Firmę
posiadamy 128 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 258 opinii
poznaj
opinie o firmie

Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

województwo: mazowieckie
adres: Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7, 05-502

e-mail: kontakt@drparda.com.pl
strona: https://www.drparda.com.pl/

Liczba wyszukiwań: 180, ostatnio odwiedzony dnia: 16/06/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 8 opinii

Obecna na rynku medycznym od kilku lat Klinika Medycyny Estetycznej Warszawa Dr Parda to placówka, która specjalizuje się w zabiegach medycyny estetycznej. 

W jej ofercie znajdują się jednak także zabiegi z dziedziny dermatologii (leczenie rumienia Warszawa) oraz ginekologii estetycznej, a także profesjonalne poradnictwo w zakresie psychiatrii dla dorosłych oraz psychodietetyki. Klinika proponuje również szkolenia dla lekarzy, które pozwalają im poszerzyć wiedzę oraz znacząco zwiększyć kwalifikacje.

poznaj

opinie o Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

autor: biuro@************** 2019-03-05 08:22:17
ip: **.***.***.**.12

Medycyna estetyczna Dr Prada jest to rewelacyjna placówka medycyny estetycznej. Osocze bogatopłytkowe na włosy działa cuda. Po przeprowadzeniu profesjonalnego zabiegu moje włosy są zdrowsze, piękniejsze, a co najważniejsze zagęszczone. Mam takie włosy o jakich zawsze marzyłam. Bardzo polecam.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ania@***** 2019-03-06 08:24:21
ip: *.***.***.**6.4

Polecam medycyne estetyczną w Klinika Dr Parda - jestem bardzo zadowolona z zabiegu korekcji chomiczych policzków.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: anita@************** 2019-03-27 13:31:46
ip: ***.***.***.**123

Dr Barbara Parda pomogła mi cieszyć się pięknym ciałem. Dzięki jej profesjonalnym zabiegom, w końcu pozbyłam się uciążliwych dla mnie kompleksów. Pani dr Parda to bardzo ciepła i życzliwa osoba. Stara się sprostać każdemu problemowi jaki posiada pacjent. Zabiegi są przeprowadzane w sterylnych warunkach. Efekty naprawdę szybkie i zadowalające. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ania_wolan@************** 2019-05-21 08:55:24
ip: **.***.***.**.23

Polecam !

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: mikka78@************** 2019-05-21 08:56:42
ip: ***.***.***.**192

Klinika jest poza Warszawą, monza sie zrelaksować poza zgiełkeim centrum. Bardzo dobra jakoś usług.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ewa@******* 2019-05-21 12:00:30
ip: **.***.***.**.86

Polecam gorąco klinikę KLINIKA DR PARDA - MEDYCYNA ESTETYCZNA. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo duży wybór sprzętów dopasowany do każdego rodzaju problemów. Szczególnie polecam mój ulubiony zabieg ICOONE, na który uczęszczam systematycznie.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: janusz@************** 2019-05-21 12:01:52
ip: **.***.***.**.21

Super, polecam klinikę Medycyna estetyczna Dr Prada, szybki zabieg, wszystko w porzadku. Bardzo miła obsuga. POLECAM

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: maja@***** 2019-05-24 09:10:11
ip: **.***.***.**.56

bylam na zabiegu liposukcji nieinwazyjnej efekt zaraz po zabiegu - polecam Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

Przeglądasz opinie o firmie Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna. Firma posiada 8 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna wynosi Wiarygodny. Siedziba Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna zlokalizowana jest w Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7 05-502 Data dodania: 2019-02-20