Znajdź Firmę
posiadamy 126 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 225 opinii
poznaj
opinie o firmie

Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

województwo: mazowieckie
adres: Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7, 05-502

e-mail: kontakt@drparda.com.pl
strona: http://drparda.com.pl

Liczba wyszukiwań: 94, ostatnio odwiedzony dnia: 19/04/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 3 opinii

Obecna na rynku medycznym od kilku lat Klinika Medycyny Estetycznej Warszawa Dr Parda to placówka, która specjalizuje się w zabiegach medycyny estetycznej. 

W jej ofercie znajdują się jednak także zabiegi z dziedziny dermatologii oraz ginekologii estetycznej, a także profesjonalne poradnictwo w zakresie psychiatrii dla dorosłych oraz psychodietetyki. Klinika proponuje również szkolenia dla lekarzy, które pozwalają im poszerzyć wiedzę oraz znacząco zwiększyć kwalifikacje.

poznaj

opinie o Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna

autor: biuro@************** 2019-03-05 08:22:17
ip: **.***.***.**.12

Medycyna estetyczna Dr Prada jest to rewelacyjna placówka medycyny estetycznej. Osocze bogatopłytkowe na włosy działa cuda. Po przeprowadzeniu profesjonalnego zabiegu moje włosy są zdrowsze, piękniejsze, a co najważniejsze zagęszczone. Mam takie włosy o jakich zawsze marzyłam. Bardzo polecam.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ania@***** 2019-03-06 08:24:21
ip: *.***.***.**6.4

Polecam medycyne estetyczną w Klinika Dr Parda - jestem bardzo zadowolona z zabiegu korekcji chomiczych policzków.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: anita@************** 2019-03-27 13:31:46
ip: ***.***.***.**123

Dr Barbara Parda pomogła mi cieszyć się pięknym ciałem. Dzięki jej profesjonalnym zabiegom, w końcu pozbyłam się uciążliwych dla mnie kompleksów. Pani dr Parda to bardzo ciepła i życzliwa osoba. Stara się sprostać każdemu problemowi jaki posiada pacjent. Zabiegi są przeprowadzane w sterylnych warunkach. Efekty naprawdę szybkie i zadowalające. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

"Bardzo polecam trenera rozwoju osobistego jakim..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

05.03.2019

"Strona internetowa www.ranking-foteliki.pl to..."

05.03.2019

"Serwis medyczny oraz sklep internetowy iMeso to..."

05.03.2019

" Jestem bardzo zadowolony z usług Mesologic..."

Przeglądasz opinie o firmie Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna. Firma posiada 3 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna wynosi Wiarygodny. Siedziba Klinika Dr Parda - Medycyna estetyczna zlokalizowana jest w Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7 05-502 Data dodania: 2019-02-20