Znajdź Firmę
posiadamy 130 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 279 opinii
  • Strona główna
  • M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k.
poznaj
opinie o firmie

M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k.

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Mochnackiego 25/3, 35-016

strona: http://www.kancelaria-rzeszow.com/
telefon: (17) 852 2085

Liczba wyszukiwań: 484, ostatnio odwiedzony dnia: 20/08/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 4 opinii

M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. to kancelaria prawna, która znajduje się w Rzeszowie. Od 23 lat zbiera doświadczenie i skutecznie służy swoim klientom. Oferuje pomoc z wielu dziedzin prawa np.: prawa rodzinnego, prawa nieruchomości, prawa zamówień publicznych, ubezpieczeń, odszkodowań i wielu innych. Pracuje w niej kompetentny zespół prawników i radców prawnych, a także aplikanci i asystenci. Pomagają oni w wielu sprawach, służą radą i szukają najlepszego rozwiązania dla klienta.

poznaj

opinie o M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k.

autor: M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. - Zostaw komentarz 2018-06-15 03:23:06
ip: **.***.***.**162

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. ? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: biuro@************** 2019-03-19 10:59:28
ip: ***.***.***.**130

M. Wojciechowska i Wspólnicy to kancelaria, w której pracuje bardzo wykwalifikowany zespół prawników i adwokat. Służą wielką pomocą oraz profesjonalnym podejściem do klienta. Nie raz wyciągli mnie z kłopotów. Serdecznie polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ania@************** 2019-03-19 11:01:34
ip: ***.***.***.**201

W kancelarii pracuje kompetentny zespół prawników i radców prawnych, a także aplikanci i asystenci. Pomagają oni w wielu sprawach, służą radą i szukają najlepszego rozwiązania dla klienta. Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez kancelarie M. Wojciechowska i Wspólnicy.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: adam@************** 2019-03-19 11:03:17
ip: ***.***.***.**145

Z kancelarią mam pozytywne doświadczenia. Niezwykle pomocni pracownicy, profesjonalni. Rzetelnie podchodzą do swojej pracy. Lokalizacja świetna. Miejsce urządzone bardzo komfortowo. Myślę, że swobodnie mogę polecić.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
22.08.2019

"polecam !"

10.07.2019

" Tanio, szybko i wysokiej..."

29.06.2019

"Dzień dobry czy mozna prosić o opinięo..."

18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

Gabinet masażu w Rzeszowie
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Lemar
Rzeszów
Al. Gen. L.Okulickiego 16
35-206

Wycena Nieruchomości Szymon Kasperski
Rzeszów
Miła 9c/8
35-314

Biuro projektowe Oscar-dekoracje
Rzeszów
Matejki 12
35-005

StolArts
Rzeszów
Armii Krajowej 4A
35-307

Klima-Expert
Rzeszów
Budziwojska 392 A
35-310

Laweta Rzeszów - Pomoc drogowa Autostar
Rzeszów
Wielkopolska 2/2
35-084

Przeglądasz opinie o firmie M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. . Firma posiada 4 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. wynosi Wiarygodny. Siedziba M. Wojciechowska i Wspólnicy Kancelaria Prawnicza Sp. k. zlokalizowana jest w Rzeszów Mochnackiego 25/3 35-016 Data dodania: 2018-04-10