Znajdź Firmę
posiadamy 128 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 258 opinii
poznaj
opinie o firmie

MesoLogic Systems - Produkty do mezoterapii

województwo: mazowieckie
adres: Zielonka Wyszyńskiego 62, 05-220

e-mail: info@mesologic.pl
strona: https://mesologic.pl/
telefon: 601581531

Liczba wyszukiwań: 102, ostatnio odwiedzony dnia: 16/06/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 2 opinii

Mesologic Systems to instytucja, która zajmuje się przede wszystkim dostarczaniem do gabinetów oraz klinik medycyny estetycznej profesjonalnego sprzętu.
 
Oferuje niezwykle innowacyjne, a zarazem w pełni bezpieczne w użytkowaniu urządzenia przeznaczone zarówno do wykorzystania w medycynie estetycznej, jak i fizjoterapii oraz kosmetologii. W asortymencie firmy znajdują się również preparaty służące do wykonywania zabiegów estetycznych, jak kwas do mezoterapii czy urządzenie oczyszczania wodorowego, a także kosmetyki mające zastosowanie już po ich przeprowadzeniu.

poznaj

opinie o MesoLogic Systems - Produkty do mezoterapii

autor: biuro@************** 2019-03-05 08:25:40
ip: **.***.***.**.44

Jestem bardzo zadowolony z usług Mesologic Systems. Współpracuję z firmą już od kilku dobrych lat i za każdym razem mogę liczyć na profesjonalny oraz nowoczesny sprzęt. Sprzęty ani razu mnie nie zawiodły, świetnie sprawdzają się podczas zabiegów. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: robert@************** 2019-03-27 09:29:07
ip: ***.***.***.**145

Mesologic Systems jest to firma warta polecenia. Oferują nowoczesne i w pełni bezpieczne urządzenia przeznaczone zarówno do wykorzystania w medycynie estetycznej, jak i fizjoterapii oraz kosmetologii. Preparaty są z najwyższej jakości. Niezawodny sprawdza się w moim gabinecie preparat taki jak kwas do mezoterapii. Pacjentki bardzo sobie chwalą zabiegi, nie odczuwając dyskomfortu. To wszystko dzięki urządzeniom do medycyny estetycznej od Mesologic Systems. Serdecznie polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

Przeglądasz opinie o firmie MesoLogic Systems - Produkty do mezoterapii. Firma posiada 2 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena MesoLogic Systems - Produkty do mezoterapii wynosi Wiarygodny. Siedziba MesoLogic Systems - Produkty do mezoterapii zlokalizowana jest w Zielonka Wyszyńskiego 62 05-220 Data dodania: 2019-02-13