Znajdź Firmę
posiadamy 108 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 165 opinii
poznaj
opinie o firmie

Okna Solo

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Przemysłowa 14 B, 35-105

e-mail: info@grupasolo.pl
strona: http://www.oknasolo.pl/

Liczba wyszukiwań: 1103, ostatnio odwiedzony dnia: 22/07/2018
średnia ocena
4.8/5
na podstawie 5 opinii

Grupa Solo zajmuje się produkcją okien i drzwi PCV. Poza tym w jej asortymencie znajdują się systemy drewnopodobne i aluminiowe. Solo jest zdobywcą wielu nagród i wyróżnień za swoją pracę. Poza tym wykorzystuje tylko najnowsze technologie do produkcji okien i używa najwyższej jakości materiałów. Solo tworzy ofertę na bazie oczekiwań i potrzeb swoich klientów. W jej salonie okien SOLO w Rzeszowie lub innym mieście każdy może znaleźć dla siebie odpowiednie okna i drzwi balkonowe, solidnie wykonane i wykończone.

poznaj

opinie o Okna Solo

autor: jerzy@************** 2017-06-27 11:01:56
ip: **.***.***.**.27

ja kupiłem do domu drzwi balkonowe dwuskrzydłowe. Bardzo funkcjonalne i bardzo dobrze się prezentują w salonie

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: maja@************** 2017-06-27 11:03:57
ip: **.***.***.**.27

osobiście polecam okna drewnopodobne pcv. Początkowo nie byłam jakoś do nich przekonana ale teraz jestem zadowolona

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: dawid975@************** 2017-06-27 11:08:06
ip: **.***.***.**4.4

Okna Bluevolution grupy Solo są dla mnie najlepsze!!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Erik@************** 2018-02-16 12:21:10
ip: *.***.***.***.**8.0

Grupa Solo ma bardzo dobrą obsługę, szybka odpowiedź na zadawane pytania. Przesyłka zgodnie z terminem realizacji podanym na stronie internetowej. Polecam drzwi PCV, towar dobrej jakości.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Okna Solo - Zostaw komentarz 2018-06-18 11:16:17
ip: **.***.***.**208

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Okna Solo? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
16.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

21.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

19.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

15.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

18.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

16.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

15.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

15.06.2018

"Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w..."

StolArts
Rzeszów
Armii Krajowej 4A
35-307

Pomoc Drogowa w Rzeszowie
Rzeszów
Kielanówka
36-106

Fizjo Effect
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Podkarpacka Kancelaria Rachunkowa
Rzeszów
Akacjowa 47
35-113

Lemar
Rzeszów
Al. Gen. L.Okulickiego 16
35-206

cerplast.pl

Przeglądasz opinie o firmie Okna Solo. Firma posiada 5 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Okna Solo wynosi Wiarygodny. Siedziba Okna Solo zlokalizowana jest w Rzeszów Przemysłowa 14 B 35-105 Data dodania: 2017-05-05