Znajdź Firmę
posiadamy 101 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 58 opinii
poznaj
opinie o firmie

Okna Solo

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Przemysłowa 14 B, 35-105

e-mail: info@grupasolo.pl
strona: http://www.oknasolo.pl/

Liczba wyszukiwań: 998, ostatnio odwiedzony dnia: 24/05/2018
średnia ocena
4.8/5
na podstawie 4 opinii

Grupa Solo zajmuje się produkcją okien i drzwi PCV. Poza tym w jej asortymencie znajdują się systemy drewnopodobne i aluminiowe. Solo jest zdobywcą wielu nagród i wyróżnień za swoją pracę. Poza tym wykorzystuje tylko najnowsze technologie do produkcji okien i używa najwyższej jakości materiałów. Solo tworzy ofertę na bazie oczekiwań i potrzeb swoich klientów. W jej salonie okien SOLO w Rzeszowie lub innym mieście każdy może znaleźć dla siebie odpowiednie okna i drzwi balkonowe, solidnie wykonane i wykończone.

poznaj

opinie o Okna Solo

autor: jerzy@************** 2017-06-27 11:01:56
ip: **.***.***.**.27

ja kupiłem do domu drzwi balkonowe dwuskrzydłowe. Bardzo funkcjonalne i bardzo dobrze się prezentują w salonie

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: maja@************** 2017-06-27 11:03:57
ip: **.***.***.**.27

osobiście polecam okna drewnopodobne pcv. Początkowo nie byłam jakoś do nich przekonana ale teraz jestem zadowolona

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: dawid975@************** 2017-06-27 11:08:06
ip: **.***.***.**4.4

Okna Bluevolution grupy Solo są dla mnie najlepsze!!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Erik@************** 2018-02-16 12:21:10
ip: *.***.***.***.**8.0

Grupa Solo ma bardzo dobrą obsługę, szybka odpowiedź na zadawane pytania. Przesyłka zgodnie z terminem realizacji podanym na stronie internetowej. Polecam drzwi PCV, towar dobrej jakości.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
dodaj swoją opinie
Ostatnie
Komentarze
17.04.2018

"wysyłają spam pomimo zgłoszenia o..."

28.02.2018

"świetny specjalista !"

09.02.2018

" OK!"

02.01.2018

" https://www.resmar.pl/ -..."

25.12.2017

" fachowcy - polecam "

15.12.2017

"Polecam"

18.11.2017

" Wypadki i kolizje, do..."

08.11.2017

" Usługi realizowane szybko i..."

19.10.2017

"http://www.reasgarden.pl/produkt/1150-kominek_m..."

19.10.2017

" Fachowy masaż w..."

Leczenie osteopatyczne Rzeszów
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Klinika stomatologiczna Primadent
Rzeszów
Żenitowa 15
35-301

Vidok Sp. z o.o.
Rzeszów
Hetmańska 39
35-045

Gabinet masażu w Rzeszowie
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Szklane Tarasy
Rzeszów
Kwiatkowskiego 38/44
35-311

cerplast.pl

Przeglądasz opinie o firmie Okna Solo. Firma posiada 4 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Okna Solo wynosi Wiarygodny. Siedziba Okna Solo zlokalizowana jest w Rzeszów Przemysłowa 14 B 35-105 Data dodania: 2017-05-05