Znajdź Firmę
posiadamy 130 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 267 opinii
poznaj
opinie o firmie

Okna Solo

województwo: podkarpackie
adres: Rzeszów Przemysłowa 14 B, 35-105

e-mail: info@grupasolo.pl
strona: http://www.oknasolo.pl/

Liczba wyszukiwań: 2243, ostatnio odwiedzony dnia: 17/07/2019
średnia ocena
4.8/5
na podstawie 6 opinii

Grupa Solo zajmuje się produkcją okien i drzwi PCV. Poza tym w jej asortymencie znajdują się systemy drewnopodobne i aluminiowe.

Solo jest zdobywcą wielu nagród i wyróżnień za swoją pracę. Poza tym wykorzystuje tylko najnowsze technologie do produkcji okien i używa najwyższej jakości materiałów. Solo tworzy ofertę na bazie oczekiwań i potrzeb swoich klientów. W jej salonie okien SOLO w Rzeszowie lub innym mieście każdy może znaleźć dla siebie odpowiednie okna i drzwi balkonowe, solidnie wykonane i wykończone.

poznaj

opinie o Okna Solo

autor: jerzy@************** 2017-06-27 11:01:56
ip: **.***.***.**.27

ja kupiłem do domu drzwi balkonowe dwuskrzydłowe. Bardzo funkcjonalne i bardzo dobrze się prezentują w salonie

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: maja@************** 2017-06-27 11:03:57
ip: **.***.***.**.27

osobiście polecam okna drewnopodobne pcv. Początkowo nie byłam jakoś do nich przekonana ale teraz jestem zadowolona

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: dawid975@************** 2017-06-27 11:08:06
ip: **.***.***.**4.4

Okna Bluevolution grupy Solo są dla mnie najlepsze!!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Erik@************** 2018-02-16 12:21:10
ip: *.***.***.***.**8.0

Grupa Solo ma bardzo dobrą obsługę, szybka odpowiedź na zadawane pytania. Przesyłka zgodnie z terminem realizacji podanym na stronie internetowej. Polecam drzwi PCV, towar dobrej jakości.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Okna Solo - Zostaw komentarz 2018-06-18 11:16:17
ip: **.***.***.**208

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Okna Solo? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: janusz@************** 2019-03-05 08:55:36
ip: **.***.***.**.66

Okna Solo to najwyższej jakości okna jakie tylko mogą być. Używają bardzo dobrych materiałów, służą profesjonalnym doradztwem. Moje drzwi balkonowe prezentują się rewelacyjnie. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
10.07.2019

" Tanio, szybko i wysokiej..."

29.06.2019

"Dzień dobry czy mozna prosić o opinięo..."

18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

Centrum.meble.pl
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021

Monika Szyndak Kancelaria notarialna
Rzeszów
Lisa-Kuli 18/13
35-025

Biuro projektowe Oscar-dekoracje
Rzeszów
Matejki 12
35-005

ZESPÓŁ MUZYCZNY BRILLANT
Rzeszów
Kilińskiego 2
35-005

Technetium Sp. z o.o.
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-001

Wasiak - dachy Rzeszów
Rzeszów
Załęska 82
35-322

Rail-Service Usługi ślusarskie
Rzeszów
Warszawska 16
35-205

Przeglądasz opinie o firmie Okna Solo. Firma posiada 6 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Okna Solo wynosi Wiarygodny. Siedziba Okna Solo zlokalizowana jest w Rzeszów Przemysłowa 14 B 35-105 Data dodania: 2017-05-05