Znajdź Firmę
posiadamy 94 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 55 opinii
poznaj
opinie o firmie

Solny

województwo: podkarpackie
adres: Dołżyca Dołżyca 32, 38-607

e-mail: hnn@interia.pl
strona: http://www.solny.com.pl/

Liczba wyszukiwań: 466, ostatnio odwiedzony dnia: 23/02/2018
średnia ocena
4.9/5
na podstawie 4 opinii

Solny to hotel, który zlokalizowany jest w Bieszczadach, a dokładnie w Dołżycy. Znajdują się w nim apartamenty oraz pokoje o komfortowym wyposażeniu. Hotel Solny posiada również restaurację, w której można skosztować regionalnych przysmaków, jak i zjeść smaczne dania kuchni tradycyjnej. Na jego terenie znajduje się także strefa relaksu, basen czynny latem czy też liczne atrakcje dla dzieci. Hotel Solny zaprasza na wakacje w Bieszczadach, jak i ferie zimowe z rodziną czy znajomymi.

poznaj

opinie o Solny

autor: natalia@************** 2017-06-08 10:31:32
ip: **.***.***.**.27

bardzo fajne miejsce dla dzieci w zimie :)

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: kasia@************** 2017-06-27 11:09:07
ip: **.***.***.**.30

wakacje w bieszczadach z dziećmi to doskonały pomysł na spędzenie urlopu. Polecam hotel Solny, gdzie panuje miła, spokojna, rodzinna atmosfera

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: kasia@************** 2017-06-27 11:11:58
ip: **.***.***.**221

Wakacje Bieszczady to jedyne o czym marze. Jeszcze tylko kilka dni i ponownie odwiedzę Solny :) cant wait!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: bieszczady@************** 2017-12-25 15:43:34
ip: *.***.***.**6.2

Chcesz się wybrać w trakcie Świąt lub urlopu albo nawet na jeden weekend? Bieszczady są idealnym wyborem. Ale jednak trzeba gdzieś zostać na noc. Bieszczady są aż tak rozwinięte że oferują duży wybór w tym temacie. Domki drewniane, hotele, domki z ogrodem lub sauną to tylko kilka z możliwości. Powinieneś zdecydować według Twoich potrzeb oraz funduszy. Jak jesteś osobą dla której Bieszczady są miejscem do zwiedzania i aktywnego urlopu to powinieneś wybrać nocleg według odległości od różnych szlaków. Im bliżej tym lepiej i nie interesuje Cię czy sauna lub inne udogodnienia są. Z drugiej strony jak Twój urlop ma wyglądać bardziej spokojnie i chcesz zaoferować sobie wszystkie możliwe udogodnienia to hotel chyba jest najlepszym wyborem. Nie będziesz musiał sprzątać czy gotować tylko relaksować się w saunie lub basenie czy masażu. Taka opcja wiadomo że jest droższa ale to Twój wybór. Jest mnóstwo możliwości i każdy dopasuje jakoś do jego wymagań. Ceny mogą być różne ale nie są drogie ogólnie jak na ceny rynkowe. Bieszczady gwarantują świetną zabawę i odpoczynek. Świeże powietrze, góry i piękne widoki mogą uszczęśliwić nawet najwybredniejsze gusty. Ale nie chodzi tylko o widoki. Gastronomia też jest wyśmienita tam. Tradycyjne oscypki, same lub z żurawiną, ale i apetyczne i świetnie pachnące mięso z grilla doprowadzi każdego do szaleństwa. A do picia? Oczywiście że grzaniec. Piwo czy wino na ciepło doprawione goździkami, cynamonem i suszonymi pomarańczami rozgrzeje każdego.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
dodaj swoją opinie
Ostatnie
Komentarze
09.02.2018

" OK!"

02.01.2018

" https://www.resmar.pl/ -..."

25.12.2017

" fachowcy - polecam "

15.12.2017

"Polecam"

18.11.2017

" Wypadki i kolizje, do..."

08.11.2017

" Usługi realizowane szybko i..."

19.10.2017

"http://www.reasgarden.pl/produkt/1150-kominek_m..."

19.10.2017

" Fachowy masaż w..."

19.10.2017

" Wycena nieruchomosci OK "

19.10.2017

" Primadent to bardzo fajne..."

Przeglądasz opinie o firmie Solny. Firma posiada 4 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Solny wynosi Wiarygodny. Siedziba Solny zlokalizowana jest w Dołżyca Dołżyca 32 38-607 Data dodania: 2017-05-11