Znajdź Firmę
posiadamy 128 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 258 opinii
poznaj
opinie o firmie

Solny

województwo: podkarpackie
adres: Dołżyca Dołżyca 32, 38-607

e-mail: hnn@interia.pl

Liczba wyszukiwań: 972, ostatnio odwiedzony dnia: 18/06/2019
średnia ocena
4.9/5
na podstawie 6 opinii

Solny to hotel, który zlokalizowany jest w Bieszczadach, a dokładnie w Dołżycy. Znajdują się w nim apartamenty oraz pokoje o komfortowym wyposażeniu. Hotel Solny posiada również restaurację, w której można skosztować regionalnych przysmaków, jak i zjeść smaczne dania kuchni tradycyjnej. Na jego terenie znajduje się także strefa relaksu, basen czynny latem czy też liczne atrakcje dla dzieci. Hotel Solny zaprasza na wakacje w Bieszczadach, jak i ferie zimowe z rodziną czy znajomymi.

poznaj

opinie o Solny

autor: natalia@************** 2017-06-08 10:31:32
ip: **.***.***.**.27

bardzo fajne miejsce dla dzieci w zimie :)

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: kasia@************** 2017-06-27 11:09:07
ip: **.***.***.**.30

wakacje w bieszczadach z dziećmi to doskonały pomysł na spędzenie urlopu. Polecam hotel Solny, gdzie panuje miła, spokojna, rodzinna atmosfera

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: kasia@************** 2017-06-27 11:11:58
ip: **.***.***.**221

Wakacje Bieszczady to jedyne o czym marze. Jeszcze tylko kilka dni i ponownie odwiedzę Solny :) cant wait!

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: bieszczady@************** 2017-12-25 15:43:34
ip: *.***.***.**6.2

Chcesz się wybrać w trakcie Świąt lub urlopu albo nawet na jeden weekend? Bieszczady są idealnym wyborem. Ale jednak trzeba gdzieś zostać na noc. Bieszczady są aż tak rozwinięte że oferują duży wybór w tym temacie. Domki drewniane, hotele, domki z ogrodem lub sauną to tylko kilka z możliwości. Powinieneś zdecydować według Twoich potrzeb oraz funduszy. Jak jesteś osobą dla której Bieszczady są miejscem do zwiedzania i aktywnego urlopu to powinieneś wybrać nocleg według odległości od różnych szlaków. Im bliżej tym lepiej i nie interesuje Cię czy sauna lub inne udogodnienia są. Z drugiej strony jak Twój urlop ma wyglądać bardziej spokojnie i chcesz zaoferować sobie wszystkie możliwe udogodnienia to hotel chyba jest najlepszym wyborem. Nie będziesz musiał sprzątać czy gotować tylko relaksować się w saunie lub basenie czy masażu. Taka opcja wiadomo że jest droższa ale to Twój wybór. Jest mnóstwo możliwości i każdy dopasuje jakoś do jego wymagań. Ceny mogą być różne ale nie są drogie ogólnie jak na ceny rynkowe. Bieszczady gwarantują świetną zabawę i odpoczynek. Świeże powietrze, góry i piękne widoki mogą uszczęśliwić nawet najwybredniejsze gusty. Ale nie chodzi tylko o widoki. Gastronomia też jest wyśmienita tam. Tradycyjne oscypki, same lub z żurawiną, ale i apetyczne i świetnie pachnące mięso z grilla doprowadzi każdego do szaleństwa. A do picia? Oczywiście że grzaniec. Piwo czy wino na ciepło doprawione goździkami, cynamonem i suszonymi pomarańczami rozgrzeje każdego.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Solny - Zostaw komentarz 2018-06-20 15:58:47
ip: **.***.***.**103

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Solny? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ania@************** 2019-03-05 09:16:20
ip: **.***.***.**.73

Pobyt w hotelu Solny zlokalizowanego w Bieszczadach był rewelacyjnie. Bardzo komfortowe pokoje, mili gospodarze. W restauracji, która znajduję się w hotelu można zjeść bardzo smaczny obiad za dobrą cenę. Jeśli z rodziną będziemy planować kolejny wyjazd w Bieszczady na pewno znów zdecydujemy się na ten hotel. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
18.06.2019

"Może ktoś zamieści jakaś opinię o Agencji..."

05.06.2019

" Korzystałem z usług TDF..."

24.05.2019

" Polecam firmę Kanet Meble, bardzo..."

30.04.2019

"Oferujemy wysokiej jakości prowadnice marki..."

08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

Przeglądasz opinie o firmie Solny. Firma posiada 6 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Solny wynosi Wiarygodny. Siedziba Solny zlokalizowana jest w Dołżyca Dołżyca 32 38-607 Data dodania: 2017-05-11