Znajdź Firmę
posiadamy 126 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 225 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stalgast

województwo: mazowieckie
adres: Warszawa Staniewicka 5, 03-310

telefon: (22) 51 71 575

Liczba wyszukiwań: 752, ostatnio odwiedzony dnia: 19/04/2019
średnia ocena
4.9/5
na podstawie 6 opinii

Stalgast oferuje wysokiej jakości urządzenia gastronomiczne, które produkuje we własnej fabryce w Radomiu, jak i sprowadza je od innych producentów. To przede wszystkim sprzęt do obróbki cieplnej i mechanicznej, zmywarki, chłodziarki, meble ze stali nierdzewnej, zastawy, akcesoria do cateringu, ciągi kuchenne, noże i deski do krojenia, naczynia i inne przybory kuchenne. Stalgast oferuje wyposażenie do barów, kawiarni, cukierni, pizzerii, piekarni, barów i innych miejsc związanych z gastronomią.

poznaj

opinie o Stalgast

autor: natalia@************** 2017-06-27 10:53:16
ip: **.***.***.**.27

urządzenia gastronomiczne z najwyższej półki. Bardzo dobra jakość. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: monika@************** 2017-06-27 10:56:40
ip: **.***.***.**.27

jestem zadowolona z wyposażenie gastronomii. Produkty naprawdę się sprawdzają. Kupiłam całe wyposażenie cukierni w tej firmie przez co mogę śmiało polecić. Pozdrawiam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: ola@********** 2017-06-28 15:47:33
ip: **.***.***.**.22

mają naprawdę bardzo dobre produkty

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: andrzej78_4@************** 2017-10-19 07:59:44
ip: **.***.***.**.56

Fajnie widzieć urządzenia gastronomiczne stalgast poza polską :)

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: Stalgast - Zostaw komentarz 2018-06-17 14:02:37
ip: **.***.***.**253

Wiesz jak w obecnej sytuacji wygląda praca w firmie Stalgast? Jak masz sprawdzone informacje z własnego doświadczenia warto pozostawić w komentarzu swoje zdanie na jej temat. Czekamy na Twoją opinię, która może pomóc wielu osobom, które poszukują pracy i nie tylko.

komentarz autoryzowany linkiem z maila
autor: biuro@************** 2019-03-05 09:38:39
ip: **.***.***.**.80

Stalgast oferuje wysokiej jakości urządzenia gastronomiczne. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnych urządzeń dostarczonych do mojej gastronomii. Z urządzeniami nie ma żadnego problemu, wszystkie działają rewelacyjnie. Polecam

komentarz autoryzowany linkiem z maila
Ostatnie
Komentarze
08.04.2019

" Fabryka masy oferuje..."

22.03.2019

"Pozyczamysobie.pl to serwis, który umożliwia..."

05.03.2019

" Szyndak M. Notariusz oferuję profesjonalne..."

05.03.2019

"Meblon sprzedaje najwyższej jakości meble do..."

05.03.2019

" ML System jest rewelacyjną firmą. Produkuje..."

05.03.2019

"Bardzo polecam trenera rozwoju osobistego jakim..."

05.03.2019

" E-ZŁOM.PL to bardzo solidna firma..."

05.03.2019

"Strona internetowa www.ranking-foteliki.pl to..."

05.03.2019

"Serwis medyczny oraz sklep internetowy iMeso to..."

05.03.2019

" Jestem bardzo zadowolony z usług Mesologic..."

Zimmer Z Cryo 6 - Imeso
Warszawa
Al. Jerozolimskie 96
00-807

iMeso.pl - Wypełniacze do medycyny estetycznej
Warszawa
Al. Jerozolimskie 96
00-807

Fundacja Trucker
Warszawa
Odolańska 15 lok.5
02-562

Imeso Terapia falą uderzeniową
Warszawa
Al. Jerozolimskie 96
00-807

Przeglądasz opinie o firmie Stalgast. Firma posiada 6 opinii oraz komentarzy. Ogólna ocena Stalgast wynosi Wiarygodny. Siedziba Stalgast zlokalizowana jest w Warszawa Staniewicka 5 03-310 Data dodania: 2017-05-11